To Die For bikini

Här kommer ytterligare ett tips för alla er som ännu inte hittat den rätta bikinin inför kommande strandhäng. Alltid lika spännande att surfa runt på nätet i jakt på den ultimata bikinin. Just nu står det mellan en bikini från To Die For Swimwear eller en billigare variant från Cubus. Dock har jag bestämt att det kommer bli av modellen triangle, vilket troligtvis är den vanligaste modellen på stranden. Färgen kommer med största sannolikhet bli vit.

To Die For bikini

to die for
To Die For bikini

Det svenska företaget To Die For startade upp sin verksamhet i Stockholm för ett antal år sedan, närmare bestämt 2011. Inspirationen till deras kollektion säger de komma ifrån den amerikanska västkusten. Ofta beskrivs deras kollektion som en perfekt blandning mellan sexig och söt. Efter att kollat igenom deras bikinikollektion tycker jag att de lyckats bra med detta. Troligtvis kommer en bikini från To Die For väga över då företaget har en sund inställning till de modeller som visar deras kollektion. De samarbetar endast med friska och sunda modeller samt att en del av deras vinst går till organisationer som kämpar emot ätstörningar.

Modellen på bilden visar upp en rosa triangle bikini. För att skapa en bra passform har den knytband kring nacke och rygg. Lätt push-up effekt med uttagbara vaddering. En blå bikinitrosa som blir unik tack vare snygga spetsdetaljer i vitt. Den här bikini är i lace tyg, ett väldigt känsligt material, så är du en aktiv person som gillar att bada länge i saltvatten eller klor finns det bikinis som håller sig bättre. Här kan du hitta fler tips på To Die For bikini.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s